Farm2Fork

Het klimaat in Ierland is zeer gematigd en heeft meer dan voldoende neerslag. Er is meer dan genoeg weidegrond beschikbaar met een overvloed aan groen voedzaam gras. De Ierse kruisingen zijn het resultaat van kruisingen tussen de beste Europese vleesrassen over een periode van 50 jaar.

Het Farm2Fork programma van James Tormey, een meesterslager uit de bekende Ierse slagersfamilie die met haar producten al vele prijzen heeft gewonnen, selecteert persoonlijk bij diverse veehouders de beste koeien voor onze afnemers. Alleen de beste zijn goed genoeg en komen uit de counties Kildare, Westmeath, Offaly, Longford en Meath.

Het “Farm2Fork”-programma van James Tormey garandeert niet alleen een juiste wijze van fokken en mesten maar geeft ook richtlijnen voor duurzaamheid, dierenwelzijn.

Kwaliteitsgarantie
Het Assurance label van Bord Bia geeft vervolgens absolute zekerheid omtrent herkomst en veterinaire kwaliteit. Als meesterslager verzorgt James Tormey vervolgens dat het vlees ter plekke wordt geslacht en op Hollandse snit wordt uitgesneden, gevacumeerd en geëtiketteerd.