Dé Rundvlees Groothandel voor de Horeca

Op zoek naar een betrouwbare rundvlees groothandel voor de horeca? Bij Van de Geest Duurzaam & Scharrelvlees ben je aan het juiste adres. Wij zijn dé leverancier van hoogwaardig rundvlees voor horecagelegenheden. Met onze focus op duurzaamheid en kwaliteit, zorgen wij ervoor dat jouw restaurant, hotel of cateringbedrijf altijd kan rekenen op de beste rundvleesproducten.

Kwaliteitsrundvlees van Toprassen

Bij Van de Geest Duurzaam & Scharrelvlees garanderen wij kwaliteitsrundvlees van topkwaliteit. Ons assortiment omvat favoriete rassen zoals Maine Anjou, Black Angus, Blanc Bleu, Blonde d’Aquitaine, Dubbeldoel, Verbeterd Roodbont en MRIJ. Elk stuk rundvlees dat wij leveren is zorgvuldig geselecteerd op basis van smaak, malsheid en consistentie. Met ons hoogwaardige rundvlees weet je zeker dat je gerechten van de beste kwaliteit serveert aan jouw gasten.

Aged Beef: Een Unieke Beleving

Als rundvlees groothandel zijn wij altijd op zoek naar vernieuwing en unieke concepten. Een van onze specialiteiten is aged beef. Bij Van de Geest Duurzaam & Scharrelvlees hebben we een speciale rijpingscel waarin het vlees onder ideale omstandigheden rijpt. Met zorgvuldige controle van luchtcirculatie, luchtvochtigheid en temperatuur rijpt ons dry-aged vlees minimaal 21 dagen. Dit proces zorgt voor een intensere smaak en een nog malser stuk vlees. Ontdek de unieke beleving van aged beef en verras jouw gasten met een ongeëvenaarde culinaire ervaring.

Duurzaamheid en Betrouwbaarheid

Bij Van de Geest Duurzaam & Scharrelvlees staan duurzaamheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk dat ons rundvlees afkomstig is van boerderijen die zich inzetten voor dierenwelzijn en duurzame productiemethoden. Door met ons samen te werken, maak je een bewuste keuze voor duurzaam rundvlees dat met respect voor mens, dier en milieu is geproduceerd. Daarnaast kun je altijd vertrouwen op onze betrouwbare leveringen en uitstekende klantenservice.

Ontdek de Voordelen van Van de Geest Duurzaam & Scharrelvlees

Als rundvlees groothandel bieden wij meer dan alleen hoogwaardig vlees. Wij ondersteunen onze klanten ook met marketing- en verkoopadvies. Door onze centrale locatie in Utrecht leveren wij aan slagerijen en horecagelegenheden door heel Nederland. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kies voor de rundvlees groothandel die zich onderscheidt in kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Bel ons op (030) 262 8679 of breng een bezoek aan onze locatie op Hoogstraat 103 in Utrecht. Van de Geest Duurzaam & Scharrelvlees, jouw partner voor hoogwaardig rundvlees in de horeca.