Dé Vlees Groothandel voor de Horeca en Slagerijen

Op zoek naar een betrouwbare vlees groothandel voor de horeca en slagerijen? Bij Van de Geest Duurzaam & Scharrelvlees ben je aan het juiste adres. Wij zijn dé leverancier van hoogwaardig vlees voor de professionele sector. Met onze focus op duurzaamheid, kwaliteit en uitstekende service, voorzien wij jouw bedrijf van de beste vleesproducten.

Hoogwaardig Vlees van Duurzame Bronnen

Bij Van de Geest Duurzaam & Scharrelvlees streven we naar duurzaamheid en verantwoordelijkheid in de vleesindustrie. Ons vlees is afkomstig van zorgvuldig geselecteerde bronnen die zich inzetten voor duurzame productiemethoden en dierenwelzijn. We werken nauw samen met boerderijen die aandacht hebben voor kwaliteit, voeding en leefomstandigheden van de dieren. Met ons ruime assortiment aan rundvlees, varkensvlees, kalfsvlees, lamsvlees, wild en gevogelte bieden wij hoogwaardige producten die voldoen aan de hoogste standaarden.

Uitgebreid Assortiment en Flexibele Opties

Als vlees groothandel begrijpen we dat ieder bedrijf unieke behoeften heeft. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan vleesproducten, variërend van traditionele stukken tot exclusieve specialiteiten. Ons ervaren team staat klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuzes voor jouw bedrijf. Daarnaast bieden wij flexibele opties, zoals portionering en verpakking op maat, om aan jouw specifieke wensen te voldoen.

Duurzaamheid en Kwaliteit staan voorop

Bij Van de Geest Duurzaam & Scharrelvlees staan duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel. We streven naar een positieve impact op het milieu en het welzijn van de dieren. Onze focus op duurzaamheid betekent dat we werken aan het verminderen van onze ecologische voetafdruk en het ondersteunen van verantwoorde landbouwpraktijken. Met onze hoogwaardige vleesproducten kun je jouw klanten de beste kwaliteit bieden, terwijl je tegelijkertijd een bewuste keuze maakt voor duurzaamheid.

Betrouwbare Leveringen en Persoonlijke Service

Wij begrijpen dat betrouwbaarheid en service essentieel zijn in de horeca en slagerijen. Daarom zorgen wij voor tijdige leveringen en een efficiënt logistiek proces. Ons toegewijde team staat altijd klaar om je te ondersteunen en te voorzien van advies en expertise. Of het nu gaat om vragen over ons assortiment, specifieke snitten of verpakkingsmogelijkheden, wij zijn er om je te helpen. Met onze persoonlijke service streven we naar een langdurige samenwerking waarbij jouw tevredenheid voorop staat.

Neem Vandaag Nog Contact Op

Kies voor de vlees groothandel die jouw kwaliteitsstandaarden deelt en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft. Bel ons op (030) 262 8679 of bezoek onze locatie op Hoogstraat 103 in Utrecht. Van de Geest Duurzaam & Scharrelvlees, jouw betrouwbare partner in hoogwaardig vlees voor de horeca en slagerijen. Samen werken we aan een succesvolle en duurzame toekomst voor jouw bedrijf.