Dé Slagerij Groothandel voor de Horeca

Op zoek naar een betrouwbare slagerij groothandel voor de horeca? Bij Van de Geest Duurzaam & Scharrelvlees ben je aan het juiste adres. Wij zijn dé leverancier van hoogwaardig vlees voor slagerijen en horecagelegenheden. Met onze focus op duurzaamheid, kwaliteit en uitstekende service, voorzien wij jouw slagerij van de beste vleesproducten.

Hoogwaardig Vlees van Betrouwbare Bronnen

Bij Van de Geest Duurzaam & Scharrelvlees hechten wij veel waarde aan de herkomst van ons vlees. Wij werken samen met betrouwbare boerderijen die zich inzetten voor duurzaamheid en dierenwelzijn. Ons vlees is afkomstig van zorgvuldig geselecteerde rassen en wordt met de grootste zorg verwerkt. Met ons assortiment van rundvlees, varkensvlees, kalfsvlees, lamsvlees, wild en gevogelte bieden wij een breed scala aan hoogwaardige vleesproducten voor jouw slagerij.

Duurzaamheid en Kwaliteit

Duurzaamheid en kwaliteit vormen de basis van ons bedrijf. Wij streven ernaar om een positieve impact te hebben op het milieu en het welzijn van de dieren. Door met ons samen te werken, maak je een bewuste keuze voor duurzaam geproduceerd vlees van de hoogste kwaliteit. Onze producten voldoen aan strenge kwaliteitsnormen en worden met zorg behandeld en verwerkt, zodat jouw klanten kunnen genieten van smaakvolle en malse vleesproducten.

Uitgebreid Assortiment en Maatwerk

Als slagerij groothandel begrijpen wij dat jouw slagerij uniek is en specifieke wensen heeft. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan vleesproducten, variërend van traditionele favorieten tot exclusieve specialiteiten. Ons ervaren team staat klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuzes voor jouw slagerij. Daarnaast bieden wij maatwerkoplossingen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen, zodat jij je kunt onderscheiden in de markt.

Betrouwbare Leveringen en Uitstekende Service

Wij begrijpen dat betrouwbaarheid en efficiëntie essentieel zijn in de horecabranche. Daarom zorgen wij voor tijdige leveringen en een soepel logistiek proces. Ons toegewijde team staat altijd klaar om je te ondersteunen en te voorzien van advies en expertise. Wij streven naar een langdurige samenwerking met jouw slagerij en streven naar een uitstekende service die jouw verwachtingen overtreft.

Neem Vandaag Nog Contact Op

Kies voor de slagerij groothandel die jouw ambities en kwaliteitsstandaarden deelt. Bel ons op (030) 262 8679 of bezoek onze locatie op Hoogstraat 103 in Utrecht. Van de Geest Duurzaam & Scharrelvlees, jouw partner in hoogwaardig vlees voor de horeca en slagerijen. Samen bouwen we aan een succesvolle en duurzame toekomst voor jouw slagerij.